Coaching

Coaching

Coaching

Genom åren har jag gått en rad olika utbildningar inom företagsutveckling, verksamhetsledning, förändringsledning, teamutveckling, situations anpassat ledarskap, coach till ledare, grupp och teamspecialist. Jag kan göra listan lång över de rader jag lagt till på mitt CV genom åren som projektledare där jag medverkat som nyckelperson i komplexa, svåra och bitvis mycket utmanande entreprenader. Absolut har detta utvecklat mig, men det som har utvecklat mig mest är inte alla dessa utbildningar, projekt eller kurser i mitt företagsliv. Utan det är den resa jag gjort med och i mig själv när jag gått kurser inom yoga, andlighet, meditation, personlig utveckling, självledarskap och nu senast intuitiv coaching.

Det är alla dessa delar jag väver samman under våra coachingsamtal där jag är ditt bollplank när du banar väg genom livet.

Vill Du utvecklas, få resultat och göra förändringar? Står Du och stampar på samma ställe? Är motivationen låg och Du har slut på idéer? Då kan en coach som samtalspartner bidra till nytändning och ny energi. Coachning fungerar som ett samarbete mellan mig och dig som klient. Du sitter på svaren och jag ställer frågorna – på så vis hjälps vi åt att nå det liv du egentligen vill ha.

För att inleda din resa tillsammans med mig bokar du ett inledande samtal om 60 minuter via länken nedan. Du kommer i anslutning till din bokning erhålla hemuppgifter som du ska ha gjort till vårt första möte och därefter lägger vi upp en gemensam plan för din fortsatta utveckling.