Friskvård

Friskvård

Friskvårdsbidraget – En förmån för din hälsa

Många arbetsgivare erbjuder sina anställda ett friskvårdsbidrag för att främja hälsa och välmående. Friskvårdsbidraget är en summa pengar som du kan använda för olika former av friskvårdsaktiviteter, såsom träning, yoga, massage, eller andra hälsofrämjande tjänster.

Att använda friskvårdsbidraget är ett enkelt och förmånligt sätt att ta hand om din hälsa. Du kan använda bidraget för att investera i aktiviteter som främjar fysisk hälsa, minskar stress, och förbättrar ditt välbefinnande på olika sätt.

På Me Time kan du utnyttja ditt friskvårdsbidrag för att unna dig själv olika tjänster som kan bidra till att du mår bra och känner dig väl omhändertagen. Vi erbjuder bland annat yoga, massage, healing och coaching, som kan hjälpa dig att koppla av, minska stress och främja din hälsa och välbefinnande.

Hur hittar jag kvittot för att skicka till min arbetsgivare?

När du betalat din faktura återfinns alltid kvitton under sidan “mitt Me Time” (för åtkomst till sidan behöver du skapa ett användarkonto och logga in). Kontakta oss gärna för att få mer information om hur du kan använda ditt friskvårdsbidrag hos oss på Me Time. Ta chansen att investera i din hälsa och välmående med hjälp av ditt friskvårdsbidrag och unna dig själv en stund av välförtjänt Me Time!