Kontakt

Kontakt

När du undrar över något är du alltid välkommen att kontakta oss och här följer några av de vanligaste frågorna och svaren. Hittar du inte det svar du söker så finner du ett kontaktformulär längre ner på sidan.

Vanliga frågor

Hur hittar jag till studion i Kristinehamn?

Du hittar studion på andra våningen inne i småföretagarcentrum, Marieberg (Kristinapalatsets västra flygel). Axel Kumliens väg 13, 681 37 Kristinehamn.

Från Kristinehamns tågstation, följ Karlstadsvägen norr ut och sväng av första höger ca 550 meter efter den första rondellen. Passera under Karlstadvägen och sväng höger in på Mariebergsvägen och håll sedan direkt vänster in på Doktor Enwalls väg. Efter ca 470 meter finner du en stor allmän parkering på vänster sida och en mindre parkering finns på höger sida efter ytterligare ca 50 meter (se gröna cirklar markerade på kartan längst ner på den här sidan).

Från den stora parkeringen, passera över Doktor Enwalls väg och följ allén mot Kristinapalatset. Studion finner du på din vänstra sida.
Om du kommer från den lilla parkeringen följer du den mindre allén längs Axel Kumliens väg. Studion finner du då på din högra sida.
Entrén är belägen på byggnadens norra kortsida (du har Kristinapalatset i ryggen när du står framför ingången).
Se den gröna linjemarkeringen på kartan.

Kan jag boka en privat klass för ett slutet sällskap?

Ja, under förutsättning att det önskade datumet inte krockar med ordinarie undervisning eller andra aktiviteter. Kontakta oss via det kontaktsätt som passar dig bäst. Du finner kontaktinformation längre ner på den här sidan.

Jag har bokat en klass men kan inte vara med, hur gör jag?

Du avbokar din plats där du bokade den. I bokningssystemet för aktuell klass finns ett knappval för att avboka och detta är möjligt fram till 24 timmar innan klassen.

Finns det utrustning att låna på plats?

Vid studion i Marieberg finns allt du behöver för att delta på plats men inte i Filipstad. Givetvis får du alltid ta med din egen utrustning om du skulle vilja det.

Hur långt innan klassen börjar ska jag vara på plats?

Vi brukar rekommendera att den som ska delta på en klass kommer senast 10 minuter innan klassen börjar. Klassens instruktör är oftast på plats 30 minuter innan klassen. Du ansvarar själv för att “duka” fram och bort din plats.

Får mitt barn följa med när jag själv ska yoga

Vi tycker om barn, men tyvärr finns det ingen möjlighet att ha med barn till vår studio under tiden du själv yogar. Får du problem att gå en dag pga barnvaktsbrist är du självklart välkommen en annan dag än den du bokat dig på.

Vad ska jag ta med mig och ha på mig?

Vi rekommenderar alltid att du tar med dig eget vatten till klassen och att du har kläder på dig som du kan röra dig i. Under en Yinklass som är mycket långsam blir det lätt lite kallt och då är varma strumpor att rekommendera medans en vinyasa klass som är varm behöver lättare kläder.

Hur länge gäller mitt 10-kort

Ditt 10-kort gäller för pågående termin, och maximalt 5 månader från köpdatum.

Har ni klasser även på sommaren?

Nej tyvärr inte, vår verksamhet avslutas i mitten av maj

Kontaktinformation

Besöks- och postadress

Axel Kumliens väg 13,
681 37 Kristinehamn

Kontakt

Facebook: Me Time Yoga
Instagram: @studio_me_time
E-post: kontakt@metime.se

Parkeringar är markerade med gröna cirklar.