Om

Om Me Time

Välkommen till Me Time, studion vid det vackra vänerkustsområdet, Marieberg i Kristinehamn!

Vi är en unik fristad för självomsorg där du kan koppla av, återhämta dig och fokusera på ditt välbefinnande. Hos oss hittar du en harmonisk oas med erfarna instruktörer, massörer och terapeuter, som är dedikerade att hjälpa dig att uppnå balans och inre lugn.

Vi erbjuder en mängd olika tjänster för att främja din hälsa och välmående. Vårt utbud inkluderar yoga, massage, healing, coaching samt medialvägledning. Hos oss hittar du även en mysig liten butik där du kan fynda bland en variation av fina varor.

Våra yogaklasser är designade för att passa alla, oavsett erfarenhetsnivå eller fysisk förmåga. Våra erfarna instruktörer erbjuder ett flertal olika klasser för att du ska kunna välja den nivå som passar dig just nu. Du kan förvänta dig att utforska olika yogastilar och tekniker som hjälper dig att förbättra din flexibilitet, styrka, balans och närvaro i nuet.

Utöver yoga erbjuder vi också olika typer av massage för att främja avslappning och lindra spänningar i kroppen. Här finns allt i från avslappnande massage med aromaterapi, lymfdränerande massage för att minska på svullnad och smärta i vävnader till specifik behandling för områden med smärta. Vi har flera terapeuter som även är utbildade inom energimedicin och här kan du boka konsultation för örtterapi för konsultation, medialvägledning, coachandesamtal eller healing. Allt för att på bästa sätt stödja dig i din personliga utveckling och hjälpa dig att uppnå dina mål.

Me Time Studion är inte bara en plats för att ta hand om din kropp och sinne, det är också en plats för att unna dig själv lite egentid. Vi tror att självomsorg är en viktig del av en hälsosam livsstil, och vi är här för att stötta dig på din resa till ett välmående liv.

Välkommen till Me Time Studion i Kristinehamn, där vi hjälper dig att hitta balans, återhämtning och tid till dig själv. Boka din nästa tid hos oss och ge dig själv den kärlek och omsorg du förtjänar.

TILLIT

TRYGGHET

KÄRLEK