Sensing yoga

Sensing

Vad är Sensing yoga?

Sensing yoga är en helt unik och holistisk yogastil som hjälper dig att fördjupa din kroppsmedvetenhet och sinnesnärvaro på ett djupare plan. Sensing yoga handlar om att utforska din kropp och sinne på ett medvetet sätt, och att lära dig att vara närvarande i nuet genom att lyssna inåt och uppmärksamma dina kroppssensationer.

Här är fem anledningar till varför Sensingyoga är så bra för oss:

  1. Ökad kroppsmedvetenhet: Sensingyoga hjälper dig att bli mer medveten om din kropps signaler, som spänningar, avslappning, smärta och behag. Genom att öva på att vara uppmärksam på din kroppssensationer lär du dig att lyssna på din kropp och svara på dess behov på ett mer medvetet sätt.
  2. Djupare sinnesnärvaro: Sensingyoga innebär att vara närvarande i nuet, att släppa tankar om det förflutna eller framtiden och istället fokusera på din kropp och dina kroppssensationer i stunden. Det hjälper dig att förbättra din sinnesnärvaro, öva på mindfulness och skapa en djupare förbindelse med dig själv.
  3. Förbättrad kroppshållning och rörlighet: Genom att vara medveten om din kropps position och rörelse i Sensingyoga kan du förbättra din kroppshållning och rörlighet. Du kommer att få ökad medvetenhet om din kropp i olika positioner och rörelser, vilket kan bidra till att förbättra din kroppsliga funktion och minska risken för skador.
  4. Avslappning och stressreducering: Sensingyoga inkluderar avslappningsövningar som hjälper till att minska stress och spänningar i kroppen. Genom att vara närvarande i din kropp och dina kroppssensationer kan du släppa på spänningar och stress, och skapa en känsla av djup avslappning och lugn.
  5. Personlig tillväxt och självmedvetenhet: Sensingyoga uppmuntrar till självreflektion och att vara närvarande med dig själv. Det kan hjälpa dig att öka din självmedvetenhet och självkännedom, och därigenom stödja din personliga tillväxt och utveckling. Sensingyoga ger dig möjlighet att utforska din inre värld och skapa en djupare förbindelse med dig själv.

På en Sensingyogaklass kommer du att få möjlighet att uppleva en djupare kroppsmedvetenhet, sinnesnärvaro och avslappning. Du kommer att guidas i olika yogapositioner och andningstekniker som hjälper dig att fördjupa din praktik och skapa en djupare förbindelse med dig själv. Välkommen att upptäcka den inre världen och utforska din kropps och sinnets potential på ett nytt sätt genom Sensingyoga. Våra erfarna och kunniga instruktörer kommer att guida dig genom en praktik som är anpassad efter dina behov och nivå, oavsett om du är nybörjare eller erfaren yogi.

Så, kom och upptäck den fördjupade medvetenheten om din kropp, sinne och själ genom Sensingyoga. Ge dig själv möjligheten att stärka din kroppsmedvetenhet, förbättra din sinnesnärvaro, minska stress, förbättra din kroppshållning och rörlighet samt öka din självmedvetenhet. Sensingyoga är mer än bara en yogaklass, det är en helhetsupplevelse för att främja din fysiska, mentala och emotionella välbefinnande.

Välkommen till Sensingyoga – en resa inåt för att upptäcka din kropps och sinnets inre värld på ett djupare och mer medvetet sätt. Vi ser fram emot att välkomna dig på våra klasser och dela denna fantastiska yogastil med dig!

Läs mer om våra klasser

Köp yogamattor & propps

Webbutiken

Min vision är att förmedla yoga på ett sätt som är tillgänglig för dig. Oavsett om du är en erfaren yogautövare eller precis har eller ska delta i ditt första pass så kan rätt utrustning hjälpa dig till en bättre upplevelse. I butiken finner du ett noga utvald sortiment från svensktillverkade Yogiraj. Välkommen till butiken!