Slow Vinyasa

Slow Vinyasa

Välkommen till en yogaklass där vi saktar ner och upplever en stund av lugn och ro samtidigt som vi aktiverar musklerna. Här kombineras muskelstyrka med aktiv vila och medveten närvaro. Slow vinyasa är en långsam form av flödande yoga där vi håller positionerna lite längre och tar flera andetag i varje position för att ge kroppen tid till att landa. Detta gör att dessa klasser kan upplevas mer tillgängliga än vinyasaklasser för den som är ny till yogan.

Denna klass passar dig som vill gå på en mildare form av vinyasaklass där du långsamt får röra på kroppen, aktivera musklerna, stretcha ut och slappna av. Slow Flow är en värmande klass och beroende på ditt nuläge kan det upplevas som något pulshöjjande.

Som så många andra yogalärare bygger jag mina klasser själv, vilket gör att klassernas innehåll varierar och mitt fokus är att ta fram klasser som ska kännas tillgängliga för den grupp av individer jag undervisar just nu. Du som deltar utgår alltid i från ditt nuläge, den känslan som finns i din kropp i dag och anpassar rörelserna för att de ska kännas tillgängliga för dig.

Klassen börjar med att en enkel andningsövning och några minuters avslappning för att sedan övergå i mjukt böljande rörelser som är sammankopplade med ditt andetag. Under klassen varierar vi muskelstyrka med stretch och avslappning. Under denna klass kommer det finnas hjälpmedel i form av bolster och block för att göra din upplevelse så tillgänglig som möjligt. Klassen avslutas alltid med en stunds avslappning i savasana.

Till dig som aldrig varit på en yoga klass tidigare och som känner att du vill få en mjukstart med din träning där du både får aktivera musklerna och slappna av i en och samma klass. Ja då är detta en klass som kan passa dig. Här ska du känna dig inkluderad och varmt välkommen.

Köp yogamattor & propps

Webbutiken

Min vision är att förmedla yoga på ett sätt som är tillgänglig för dig. Oavsett om du är en erfaren yogautövare eller precis har eller ska delta i ditt första pass så kan rätt utrustning hjälpa dig till en bättre upplevelse. I butiken finner du ett noga utvald sortiment från svensktillverkade Yogiraj. Välkommen till butiken!

Klasser