Startsidan

Me Time – Yoga och massage

Varmt välkommen till Me Time, här kan du ge dig själv egen tid att landa på yogamattan eller behandlingsbänken. Du bokar enkelt en plats hos oss genom någon av knapparna nedan.

Kurser och Workshop

Yoga fungerar

Yoga gör dig mer mentalt och fysiskt hållbar genom att kombinera muskelaktivitet, koncentration och avslappning. Enligt modern forsning bidrar yoga till ökad hälsa framförallt då yoga tillgodoser det vi människor idag lider brist på, nämligen vila och rörelse.
Yoga utövas idag av alla kategorier av människor, här möter vi de som är utbrända och behöver vila, de som behöver återhämtning och inre lugn, de som ser yoga som ett bra komplement till annan träning, vi möter löpare som vill bli skadefria, busiga som vill lära sig att stå på huvudet och här finns även de som letar efter spirituell vägledning.
Vi erbjuder ett flertal olika yogastilar och utöver vårt fasta schema som du kommer åt via vårt bokningssystem så håller vi även kurser, workshops och utbildningar, dessa hittar du i vår webbutik.

Klasser

Köp yogamattor & propps

Webbutiken

Vår vision är att förmedla yoga på ett sätt som är tillgänglig för dig. Oavsett om du är en erfaren yogautövare eller precis har eller ska delta i på din första klass så kan rätt utrustning hjälpa dig till en bättre upplevelse. I butiken finner du ett noga utvald sortiment från svensktillverkade Yogiraj. Välkommen till butiken!

Besök Me Time studio

Positioner

Anjaneyasana (lågt utfallssteg)
Anjaneyasana (lågt utfallssteg)
Viparita Virabhadrasana (vänlig Krigare)
Viparita Virabhadrasana (vänlig Krigare)
Virabhadrasana II (Krigare II)
Virabhadrasana II (Krigare II)
Vrksasana (Trädet)
Vrksasana (Trädet)
Eka Pada Adho Mukha Svanasana (enbent nedåttittande hund)
Eka Pada Adho Mukha Svanasana (enbent nedåttittande hund)