YOGA

Me Time – Yoga i Kristinehamn

Varmt välkommen till Me Time Yogastudio i Kristinehamn

Välkommen till Me Time – din plats för yoga och välbefinnande i Kristinehamn! Beläget i det vackra området Marieberg är Me Time den enda yogastudion i staden som erbjuder en mångfald av yogaklasser, från styrke-yoga till djupavslappning och meditation. Vårt erfarna team, bestående av Karoline, Lizette och Susanna, leder dig genom en yogaresa för att hitta balans och harmoni i både kropp och sinne.

På Me Time strävar vi efter att erbjuda mångfald och anpassning för våra kunder. Förutom vårt varierade utbud av fasta klasser, har du också möjlighet att boka PT-yoga, där du får individuell och anpassad undervisning baserat på dina egna behov och mål. Vi vill att du ska känna dig välkommen och omhändertagen i vår studio, oavsett din erfarenhet eller nivå inom yoga.

När du besöker Me Time kan du även utforska vår lilla butik, som erbjuder ett unikt sortiment av produkter för din yogapraktik och välbefinnande. Här hittar du allt från Yogaprodukter från Yogiraj till spa-märket Terrible Twins vi har också kristaller, böcker, eteriska oljor och smycken – allt för att stödja och berika din yogalivsstil.

För att ge dig ännu mer omsorg och välbefinnande hittar du vår behandlingsmottagning intill yogastudion. Här kan du unna dig en ljuvlig massage på en varm IR-madrass inbäddad i mjuka handdukar, boka healing eller coaching, det som du behöver för att fördjupa din upplevelse av inre lugn och balans.

På Me Time handlar det om att skapa en helhetsupplevelse för kropp, sinne och själ. Vi vill vara en plats där du kan ta en paus från vardagens stress och hitta ditt eget “Me Time”. Kom och upptäck allt vi har att erbjuda på vår yogastudio i Kristinehamn. Vårt team ser fram emot att välkomna dig och stödja dig på din väg mot välbefinnande och inre balans.

Veckoschema-juni 2023

Aktuellt schema återfinns alltid i bokningssystemet. Tänk på att det är du själv som ansvarar för att plocka fram och bort den utrustning du behöver för klassens genomförande, kom därför senast 5 minuter innan klassen börjar.

Våra klasser

NIDRA

SENSING

Köp yogamattor & propps

Webbutiken

Vår vision är att förmedla yoga på ett sätt som är tillgänglig för dig. Oavsett om du är en erfaren yogautövare eller precis har eller ska delta i ditt första pass så kan rätt utrustning hjälpa dig till en bättre upplevelse. I butiken finner du ett noga utvald sortiment från svensktillverkade Yogiraj. Välkommen till butiken!