Fusion

Fusion

Vad är Fusionyoga?

Fusionyoga är en unik yogastil som smälter samman traditionerna från vinyasa, hatha och anusarayogan i en och samma klass. Fusionyoga är en fysiskt utmanande yogastil som kombinerar dynamiska och statiska rörelser med andningstekniker för att skapa en holistisk och kraftfull yogapraktik.

Hur går en Fusionyoga-klass till?

I en Fusionyoga-klass på Me Time kommer du att få uppleva en dynamisk och variationsrik sekvens av yogapositioner (asanas) som utförs i harmoni med andningen. Klassen kan vara energigivande och samtidigt ha fokus på att balansera både kroppen och sinnet. Varje klass är skapad för att vara en helkroppsträning som inkluderar styrka, flexibilitet, balans och medveten närvaro.

Varför är Fusionyoga så bra för oss?

Det finns många fördelar med att inkludera Fusionyoga i din yogapraktik eller i din livsstil generellt. Här är några skäl till varför Fusionyoga är så bra för dig:

  1. Helkroppsträning: Fusionyoga ger dig en komplett träningsupplevelse för hela kroppen. Genom att utföra olika yogapositioner och kombinera dem med andningstekniker får du en helkroppsträning som kan förbättra din styrka, flexibilitet och kroppshållning.
  2. Stressreducerande: Fusionyoga integrerar även olika andningsövningar och meditationstekniker som kan hjälpa till att minska stress och ångest. Genom att fokusera på din andning och vara närvarande i nuet kan du lugna sinnet och släppa spänningar, vilket kan leda till en avkopplande och stressreducerande upplevelse.
  3. Förbättrar mentalt fokus: Fusionyoga inkluderar tekniker för att förbättra ditt mentala fokus och koncentration. Genom att utforska olika andningsmönster och meditationstekniker kan du öka din mentala klarhet och närvaro i nuet, vilket kan vara användbart både i och utanför yogamattan.
  4. Ökar flexibilitet och balans: Fusionyoga innefattar olika rörelser och positioner som kan bidra till att förbättra din flexibilitet och balans. Genom att regelbundet praktisera Fusionyoga kan du öka din rörlighet, minska stelhet och förbättra din balans, vilket kan vara fördelaktigt för din fysiska hälsa och välbefinnande.
  5. Anpassningsbar: Fusionyoga är en flexibel yogastil som kan anpassas efter olika nivåer och behov. Vi rekommenderar att du har fått på några Hathayoga klasser innan du bokar din första Fusionyoga alternativt att du tidigare gått på träningspass i grupp med ett högre tempo.

På Me Time tror vi på att erbjuda olika yogastilar för att tillgodose olika behov och preferenser hos våra elever. Fusionyoga är ett utmärkt val för dig som söker en balanserad och dynamisk yogapraktik som förenar olika traditioner och ger en holistisk träning för kropp och sinne. Våra kvalificerade instruktörer är dedikerade att skapa en trygg och stödjande miljö där du kan utforska och fördjupa din yogaresa på ditt eget tempo.

Så varför inte ge Fusionyoga en chans hos oss på Me Time? Upptäck förenande kraften av denna unika yogastil och låt din kropp och sinne njuta av de många hälsofördelarna. Välkommen till vår yogastudio belägen i det vackra området Marieberg, där du kan hitta ditt eget utrymme för att utforska och fördjupa din yoga. Välkommen till Me Time

Läs mer om våra klasser

NIDRA

SENSING

Köp yogamattor & propps

Webbutiken

Min vision är att förmedla yoga på ett sätt som är tillgänglig för dig. Oavsett om du är en erfaren yogautövare eller precis har eller ska delta i ditt första pass så kan rätt utrustning hjälpa dig till en bättre upplevelse. I butiken finner du ett noga utvald sortiment från svensktillverkade Yogiraj. Välkommen till butiken!